Belilah Novel Aku!!!!

Friday, March 30, 2007

NEW LINKIN PARK ALBUM!!!

Linkin Park's much-anticipated new album, Minutes To Midnight, will be in stores on TUESDAY, MAY 15!!! Bagi kita yg duduk kat Malaysia ni, kita dah boleh beli album ni pada WEDNESDAY, 14 MAY!!!

First single untuk album ni, "What I've Done" akan berkumandang di corong2 radio pada 2nd APRIL!! (waktu USA lah)

aku ada la download album baru LP ni, (sebagai LPSS, aku akan beli gak album diorg ni beli dah ada kat pasaran ok?) aku dah dengar lagu2 diorg,mcm kureng jek kali ni...tapi maybe yg aku download tu dia punye raw material je,lagu2 yg blum abis di remix dan di remastered kan..tu yg kureng kot....

mcm mane pun,tunggu la album dia kuar, pada zikri and adibah...jgn lupa beli...
support LP 4 LIVE!!!!!!!

Thursday, March 29, 2007

SONG OF THE WEEK +MALAYSIAN HITS+

Sewaktu Dahulu
Artist : Andy Flop Poppy

Beri padaku..sedikit waktu
Untuk aku mengenali isi hatimu
Yang selama ini ku idamkan
Dikamar Impianku..kita bersua..

Sewaktu..bila berdua dahulu
Aku berjanji padamu
Tiada akan ku abaikan
Kasih..Kau beri padaku..

Aku Terlupa..
Sumpah Setia.....

Kau tahu aku hanya insan biasa
Seringkali aku terluka
Tapi tiada ku abaikan kasihmu..

Sewaktu dahulu..aku berjanji padamu
Tiada ku abaikan
Kasih.kau beri
Sewaktu bila berdua dahulu
Aku berjanji padamu
Tiada ku abaikan
Kasih..kau beri padaku..

Beri padaku..Sedikit waktu
Tuk aku mengenali isi hatimu

Wednesday, March 28, 2007

KAYFA HALUKA?

Means: apa khabar?

Dalam 2 hari ni (hari ni & semalam)aku di belenggu oleh test subjek arab (aku amik arab utk 3rd language kt sni)

semalam test mcm biasa(jawab soalan,buat ayat,susun ayat), ari ni reading test..
hari ni punye reading test no problemo...
tapi semalam punye test mmg nahas...susah gile la plak sampai ustazah aku punye mcm tak sangka gak la nak susah macam tu skali....tension aku pasal bnyak aku hentam jek...argh....!!!!!! tension tgk la gmbr kat bawah ni...nampak tak aku tgh tension tuh...hahaha...

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

tapi tak pe...final ada lg...lgpun ade lagi 2 test menanti...imlak & listening...
berusaha lah.....chayok.....

kawan2 poli suma meh la pakat2 turun umah apiz time majlis tunang tu ye...
leh la jumpa2 gitu...

Monday, March 26, 2007

BERTEMU JODOH AKHIRNYA......

Akhirnye.....salah sorg dari kawan baik aku kat poli cum classmate aku dah bertemu jodoh....
tapi baru tunang la blum kawin lg....
nama insan tersebut ialah MOHD ALHAFIZ BIN ABDULLAH....(hidup lagi mamat nih..hahaha)

Anyway...my fren ni akan bertunang dengan gadis pilihannya sendiri...tak jauh pun orang kampung dia sendiri...aku lupa la nama dia tapi kepada ex-housemate sekalian mesti ingat kot.....

majlis pertunangan akan diadakan pada 26 Mei 2007...hari sabtu kalau tak silap..
mamat ni jemput suma kawan2 yg mengenali dirinya yg hina (haha...) datang ke majlis tersebut.....
dia mintak maaf sebab tak dpat nak jemput sendiri sebab dah lost no hp suma org..(tukar hp la tu,dah tu no save kat phone memory)...

mari la sesama memeriahkan majlis.....
adios....

Sunday, March 25, 2007

FINALLY.....

Yes.....I have my own blog....
Dah lama gak aku nak buat blog ni, tapi masa sering mencemburui aku....

About this blog...
aku akan tulis ape yang terlintas di fikiran, ape yang aku suka dan lain2 la....

About my life...ape yg terjadi dalam hidup aku ke...yang menarik,yang suka,yang duka,yang macam2 lagi la.......
..or maybe 'bout music, movie, tv series, politic, current issue, football, ape2 la...

so hope all my frenz and readers support my blog...
insyaallah.... i will update my blog time after time.....
ok...wasalam

Listen to one of my fav avenged sevenfold song....
BAT COUNTRY

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...