Belilah Novel Aku!!!!

Monday, March 26, 2007

BERTEMU JODOH AKHIRNYA......

Akhirnye.....salah sorg dari kawan baik aku kat poli cum classmate aku dah bertemu jodoh....
tapi baru tunang la blum kawin lg....
nama insan tersebut ialah MOHD ALHAFIZ BIN ABDULLAH....(hidup lagi mamat nih..hahaha)

Anyway...my fren ni akan bertunang dengan gadis pilihannya sendiri...tak jauh pun orang kampung dia sendiri...aku lupa la nama dia tapi kepada ex-housemate sekalian mesti ingat kot.....

majlis pertunangan akan diadakan pada 26 Mei 2007...hari sabtu kalau tak silap..
mamat ni jemput suma kawan2 yg mengenali dirinya yg hina (haha...) datang ke majlis tersebut.....
dia mintak maaf sebab tak dpat nak jemput sendiri sebab dah lost no hp suma org..(tukar hp la tu,dah tu no save kat phone memory)...

mari la sesama memeriahkan majlis.....
adios....

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...