Belilah Novel Aku!!!!

Sunday, March 25, 2007

FINALLY.....

Yes.....I have my own blog....
Dah lama gak aku nak buat blog ni, tapi masa sering mencemburui aku....

About this blog...
aku akan tulis ape yang terlintas di fikiran, ape yang aku suka dan lain2 la....

About my life...ape yg terjadi dalam hidup aku ke...yang menarik,yang suka,yang duka,yang macam2 lagi la.......
..or maybe 'bout music, movie, tv series, politic, current issue, football, ape2 la...

so hope all my frenz and readers support my blog...
insyaallah.... i will update my blog time after time.....
ok...wasalam

Listen to one of my fav avenged sevenfold song....
BAT COUNTRY

4 comments:

AWEEZ Qarnie said...

aremierulez mookmeneen..wakakakakak cayalah aremierulez,u rawkz man!!!

AWEEZ Qarnie said...

cite sket pasal myut2u tu

aremierulez said...

ha...
myut2u ni program loyalty...
klu tak nak cari org bawah pun boleh...
nanti bila masuk siap dapat 2 kad lg...
kalau tak silap...1 kad previllage
satu tu diners club card...mcm ala2 kad kredit...
duit dlam kad tu dia kan isi,potong sikit dari duit ganjaran kita...
maksimum kad tu RM 2000 kot...
nnti aku baca balik....

any other question?
bila nak masuk bro...haha...
klik kat link kat blog tu and daftar dulu kat web tu sebelum bayar

sHa shinizzle said...

the freaking guitar duel - bess giler!

dengar rumors ckp this fall kluar a7x nyer new album? excited much?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...