Belilah Novel Aku!!!!

Wednesday, March 28, 2007

KAYFA HALUKA?

Means: apa khabar?

Dalam 2 hari ni (hari ni & semalam)aku di belenggu oleh test subjek arab (aku amik arab utk 3rd language kt sni)

semalam test mcm biasa(jawab soalan,buat ayat,susun ayat), ari ni reading test..
hari ni punye reading test no problemo...
tapi semalam punye test mmg nahas...susah gile la plak sampai ustazah aku punye mcm tak sangka gak la nak susah macam tu skali....tension aku pasal bnyak aku hentam jek...argh....!!!!!! tension tgk la gmbr kat bawah ni...nampak tak aku tgh tension tuh...hahaha...

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

tapi tak pe...final ada lg...lgpun ade lagi 2 test menanti...imlak & listening...
berusaha lah.....chayok.....

kawan2 poli suma meh la pakat2 turun umah apiz time majlis tunang tu ye...
leh la jumpa2 gitu...

5 comments:

AWEEZ Qarnie said...

Assalamualaikum ya aremierulez mookmeneen!Hal anta thalib?shukran ya maulan,mau belajar tuisyen bahasa arab ente bleh contact sama kak epa lah,ana dengar kak epa memang otai bahasa arab,malam ni ana ingat mau pegi clubbing dekat qalabul malami..

aremierulez said...

banyak lah anta punye qalabul malami...mana ada itu perkataan lah...
dari pegi qalabul malami, baik pegi maktabah(library) bace buku lah...

kak epa ape cite? dh kawin ke?

AWEEZ Qarnie said...

qalabul malami tu kelab malam laa aremierulez,kak epa sihat je kot,tu pun tak sempat nak sembang mase kat fiza's wedding,nampak die solo je mase tu,tak tau lak kalau husband die tgh jage baby kat rumah ke..no comment

AWEEZ Qarnie said...

Ok..pelajaran kita untuk hari ni :
samakatun bererti..??

aremierulez said...

haha...
sama dgn kartun
hahaha....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...