Belilah Novel Aku!!!!

Friday, March 30, 2007

NEW LINKIN PARK ALBUM!!!

Linkin Park's much-anticipated new album, Minutes To Midnight, will be in stores on TUESDAY, MAY 15!!! Bagi kita yg duduk kat Malaysia ni, kita dah boleh beli album ni pada WEDNESDAY, 14 MAY!!!

First single untuk album ni, "What I've Done" akan berkumandang di corong2 radio pada 2nd APRIL!! (waktu USA lah)

aku ada la download album baru LP ni, (sebagai LPSS, aku akan beli gak album diorg ni beli dah ada kat pasaran ok?) aku dah dengar lagu2 diorg,mcm kureng jek kali ni...tapi maybe yg aku download tu dia punye raw material je,lagu2 yg blum abis di remix dan di remastered kan..tu yg kureng kot....

mcm mane pun,tunggu la album dia kuar, pada zikri and adibah...jgn lupa beli...
support LP 4 LIVE!!!!!!!

4 comments:

Makhluk Buas said...

sirius ly....
aku nak mirul....
mail kat aku yang ko download tu. aku nak......

ni alamat aku

moh_d_zikri@yahoo.com.my

please.... 'CORE'.......
pease......
pease......
pease......
pease......pease......
pease......
pease......
pease......
pease......
pease......
pease......

Makhluk Buas said...

Ha satu lagi.

hang ada baca Komik tak lani
espacialy Wira Tunggal.
skarang ni makin best......

hang patut baca.

hhmmmm.... yang lain aku tak baca. aku baca sikit dah boring.... jalan cerita dia tak dak kejutan.

well enjoy your life.....
read more books and comic book....

aremierulez said...

makhluk buas...
wira tunggal tu dah lama gak aku tinggal...
sejak dia dah tukar watak baru niaku dah tak ikuti sgt...
cite dia dah meleret la...

nanti aku mail kat ko...
tak ade certain lagu mcm tak siap @ crack sket la....

ape2 pn support LP

Anonymous said...

Рождество действительно происходят чудеса. Потыкавшись неуверенно через какое то время в тоже место, сынуля затих, хотя его пульсирующая головка осталась плотно сжатой в ложбинке между моих пышных булочек. Луиза, лукаво улыбаясь, удалилась в душ. Но на самом деле это такменя уже не изменитьесли у меня ктото есть, значит мне больше ничего не надо. Однако она продолжала сосать его. Ну чего же ты ждешьпростонала львица. Мы повиновались, повернувшись к нему попками.
[url=http://www.gupono.co.cc/sluzhanki/sitemap0.html ]порно школа узбечки[/url] Сильная нога мyжчины pаздвинyла податливые бедpа девyшки, его yпpyгая плоть медленно и глyбоко вошла в нее. Сколько у нас получает рядовой. И тут я стал замечать, что мой. В музее изобразительных искусств. Ощутив её влажность, теплоту и отзывчивость, он оторвался от её губ, подхватил на руки и отнес на песок у костра.
[url=http://www.gupono.co.cc/pyanye/132-onlajn-pornoroliki-s-lohmatoj-kiskoj.html]онлайн порноролики с лохматой киской[/url]
[url=http://www.gupono.co.cc/pyanye/119-sajty-dlya-virtualnogo-seksa.html]сайты для виртуального секса[/url]
[url=http://www.gupono.co.cc/pyanye/28-porno-fotki-devok.html]порно фотки девок[/url]
Учитывая, что ее юбочка была очень коротенькой, я ее обнаженные ноги были перед моими глазами.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...