Belilah Novel Aku!!!!

Thursday, April 19, 2007

FINAL EXAM IS JUST AROUND DA CORNER

SERAM LA SIOT....!!!!!!!!!!!!!!
IT'S ALREADY FINAL EXAM!!!!!!!!!!
MY 1ST PAPER IS ON 24TH APRIL....
DAMN I SCARED TO DEATH...(tp rilek je sebenarnye...hehe)

Tak tau la mcm mana lak exam kali ni...
subjek yg paling aku risaukan ialah eco 555 a.k.a. Managerial Economic...
subjek calculation...biasa la..budak marketing mcm aku ni bleh score subjek reading je

hope u all wish me luck!!!!
and to all my frenz that take final exam..gud luck to u too......

5 comments:

Makhluk Buas said...

BISMIL LAH HIR ROHMA NIR ROHIM.
dimulakan dan disertakan bersama doa kejayaan untuk mu.
KU POHON KEPADAMU YA ALLAH PERKUKUHKAN DAN PERKUATKAN LAH SAHABAT KU INI UNTUK MENERUSKAN KEHIDUPANNYA SEHARIAN.
AMIN YA RABBIL A'LAMIN.

aremierulez said...

thanks for ur support my frenz...
smoga kau pun sukses dlm ape jua bidang yg kau sedang atau bakal ceburi...amin

killkrazex said...

cibaila ko...
kalo dah malas blaja mmgla susah.
coba rajin skit,mayb ko takkan rasa susah.
asyik mengeluh aje.itulah salah satu sbb melayu susah nak maju tau.
pastu reti nak komplen aje.
baik ko cermin skit muka tu.
dahla huduh,buduh plak!hahaha...

aremierulez said...

cis bodoh cibai ko ni bell a.k.a killkrazex..
ni satu lagi sikap melayu yg tak membangun..
tau nak menjatuhkan orang je...
cuba la bantu kwn2 kalau dh tau kwn tu susah..
ni x, janji sndiri lpas je...
sellfish, pentingkn diri...
ni senang sorg...
nnt ko hidup sorg2,
mati sorg2, tanam diri ko dlm kubur sorg2....
suma ko sorg2...

killkrazex said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...