Belilah Novel Aku!!!!

Saturday, April 7, 2007

A LONG DAY....

AARRGHH...............
BORING!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Hari yang membosankan...aku tak tau nak buat pe. nak study badan letih plak.
Lepak tengok tv sudah....

sape2 yang duduk kat Johor,cuti 3 hari sampai hari isnin....
HAPPY HOLIDAY JOHORIAN ....and not so JOHORIAN like me....

next week minggu last aku ke kelas. aku ade 4 assignment untuk di submit,ade 2 test untuk di jawab dan 1 prensentation untuk di bentangkan.
What a busy week.... Lepas tu dah study week & terus final exam

Sekejap je dah habis 1 semester. Masa begerak dengan laju meninggalkan kita.....
HHHMMM....
What a life but life is great....

2 comments:

AWEEZ Qarnie said...

aremierulez,tahniah!sebab Uis perasan blog aremierulez ni la yang paling heaven sekali.Banyak link ngan website best2..anyway nak tanya satu ni.my2u tu dah aremierulez dah dapat pulangannya tak?sebab skrng ni Uis nak try berkecimpung dalam bidang on-line bussiness ni dengan lebih serius lagi..so,tolong tunjuk ajar

aremierulez said...

alhamdulillah...dh dpt pulangan mencapai RM 1,117.80 sehinnga hari ini...lebih kurang hampir 2 bulan gak la masuk...start 15 feb masuk ari tu....
ape2 pun masuk dekat link kt bawah blog aku tu...
klik banner tu & daftar jd ahli secara percuma dulu...
lepas tu ko kena bayar dlm tempoh 30 hari untuk jd ahli berdaftar...
dh jadi ahli berdaftar,bru bleh dpt duit... (",)
klu x nak cari org pun boleh gak...xde masalah...
nnt ko akan dpt 2 kad bila masuk...
1 kad privillage. 1 lg diners club international...
ape2 pun cuba la klik kat banner kat blog aku tu dulu..daftar & baca.pastu ko bgtau aku ape yg ko x paham atau maybe aku bleh bg info tmbahan yg lain plak...Ok?
aku ade hantar aku punye bill keuntungan yg aku dapat dr ut2u ni kat ko pnye e-mel...tgk2 la ye,mne la tau ko berminat...susah2 klu x paham contact je aku...msg ke...insyaallah aku provide suma info utk ko...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...