Belilah Novel Aku!!!!

Friday, April 20, 2007

THE TIMES NEW ALBUM - NADA MELANKOLIK MALAYA




NADA MELANKOLIK MALAYA! THE NEW ALBUM OUT THIS MONTH.....or maybe next month...


Yeah...!!! tak kira la bila diorang nak keluar kan album tu...tapi yang penting korang test la dengar album diorang nih....sape2 yg tak pernah dengar the times memang la rugi..
lagu2 diorang memang rileks and sempoi abis...kali ni Kumpulan The times dah pun mengeluarkan album terbaru diorang...so boleh la dapatkan dekat pasaran...antara lagu yang di jangka hits konfrantasi primadona, wilayah strawberi selamanya,lipstik and many more.....



ataupun kalau korang tak jumpa album baru diorang ni...korang boleh beli 1st album diorang ni dulu yang bertajuk SODAPOP ROK N ROLL ataupun album repack diorang yang bertajuk RE: EXTRA SODAPOP ROK N ROLL. antara lagu diorang yang best macam Gadisku Dalam Koma, Hilang Kawalan, Lagu Bintang, Nostalgia Curang Rock 'N' Roll, Disko Dansa, Pesona Algebra and many more.... tajuk lagu memang macam pelik tapi memang best lagu diorang, bahasa untuk setiap lagu begitu puitis, muzik diorang pun rilex dan yang penting sound lagu diorang tak menyerupai band2 indon yang ada sekarang.... originality tersendiri... GET IT NOW!!!!!!

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...