Belilah Novel Aku!!!!

Friday, April 13, 2007

YEAH,YEAH,YEAHHH!!!!!!

Ha....abis suma test dgn assignment
lega,sampai tak cukup tidor la this week...
anyway, next week dah start study week & come the scary part...FINAL EXAM!!!

Ape2 hal pun, hari ni nak balik jumpa mak bapak dulu..
amik berkat dulu time2 nak final nih....
amin......

4 comments:

Makhluk Buas said...

Aku ucapkan Good Luck untuk hang.
Aku harap hang jangan jadi macam aku. tak habis belajar. dah la tak habis, malas lak tu.
apa2 pun ko cari lagu MIKA - Grace Kelly. lagu dia memang buat hang nak melompat. misti hang rasa happy bila dengar lagu tu sebab aku tengah dengar lagu tu waktu tulis complent ni.

aremierulez said...

hehe...
tq ma frenz..
ade rezeki ko leh smbg blaja gak nnt....

Makhluk Buas said...

Ko dah dengar lagu tu ka?
mcm mana? Best tak?

aremierulez said...

Tak sempat nak cari la beb... aku skang tgh fokus study sbb 24/4 ni aku ada 2 paper skali gus beb..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...