Belilah Novel Aku!!!!

Sunday, May 27, 2007

DAH TERIKAT...

akhirnya housemate aku masa kat politeknik merlimau selamat bertunang dengan pilihan hatinya.... aku siap bawak dulang pegi rombongan meminang dia... hehehe...

aku dengan yusra ada kt sana.. kitorang ade rakam photo2 menarik masa majlis tersebut.. aku akan upload gambar2 tu dlm post akan datang...

aku ade gak jumpe abul... siap gi asahan mandi air terjun lagi...

so tunggu post seterusnya untuk gambar2 menarik tersebut...
muahaha...

4 comments:

puaka petaka said...

yu hooo....
tergejut jugak aku waktu first dia bagitau kat aku.
dia call aku sendiri....
aku ingat dalam tahun depan ka, awal tahun depan ka....
skali 26 hb daaa.....

siriusly, aku jelous gila bila dengar kata hanpa p....

tempat aku kerja ni gila sikit....
mentang-mentang la aku ni juruaudio visual, semua benda nak aku buat.....
kononnya aku ni terra....
pirah!....

kadang-kadang tu lepak sampai sehari dok surf internet saja.... apa pun tak buat....

aremierulez said...

haha..
biasa la tu.. keje gomen...

rase nye klu x de ape aral... akhir thn ni dia kawin..
klu kawin bdk2 umah kite suma wajib dtg tau

puaka petaka said...

inyaallah....
dekat tempat kerja aku ni aku sorang saja yang berjawat sebagai jawatan aku ni.....
function pulak belambak-lambak....
kalau ujung tahun rasanya sempat aku minta cuti kot....

ha... hang tak suprise ka tengok gambar kat sebelah aku tu?
aku pun ada magisk mcm korang gak...

aweez qarnie said...

mirul,ko try masuk memane album kat depan tu jap,aku nak survey mane satu yang senang nak bukak

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...