Belilah Novel Aku!!!!

Thursday, June 7, 2007

ALBUM TERBARU SPIDER - BINTANG 12 - BEST BEB!!!


Selain tengah layan album LP yang baru, aku tengah layan satu lagi album dari band rock tempatan.. Yeah.. SPIDER.. Album baru diorang - BINTANG 12 - ni memang best.. Nampaknya sekali lagi Tam & frenz berjaya membuat satu lagi labum yang best.. Boleh di katakan semua album Spider (kecuali 1st album) semua sedap & lagu2 diorang memang masyuk la...
So, pegi beli kaset diorang & layan... Mesti puas hati beb.. Jangan nak layan artis barat je.. Band tempatan kite pun ade yang berkualiti... kalau bukan kite yang sokong band kite, sapa lagi kn? akan akan review album Bintang 12 ni next week... sekrang sibuk.. jumaat gua ade test...
Aku gak tengah nak layan dua lagi band tempatan kita, The Times, tajuk album diorang Nada Melankolik Malaya & Republic of Brickfield, Ganjaran... Pun akan aku review kan album diorang kat blog ni....
CHECK IT OUT, OK!!!! SUPPORT BAND MALAYSIA... (tapi kalau sampah macam newboyz ke, spin ke, spoon ke, scoin ke.... tak payah la... layan yang berkualiti je)

11 comments:

puaka petaka said...

PERHATIAN,

PUNJUNK DAH NAK BLAH....
DIA TAK MAU JOIN GENG-GENG POLY DAH....

Kalau sapa sayang dia biarkan dia pergi, tak guna nak tahan......
Orang jenis ketegagq......

aweez qarnie said...

Tu laa jimmy,hang buat apa kat dia?camna leh nak keluaq (Tukuluaaaaqq!!)camtu nih?tension kat sapa2 pulak laa tu

aremierulez said...

ape hal dia nk kuar plak???
ade spe2 buat msalah dgn dia ke?
atau dia yg buat masalah dgn org?

tp klu dia nk kuar nk wt mcm mne kn?

puaka petaka said...

aku pun tak tau sebab apa dia.....'tukuluaqqq!!'
mungkin sebab aku kutuk 'member baik' dia kot....

kutuk lagi......
jom kutuk kaw-kaw punya sampai dia masuk balik.....

aremierulez said...

hehe...
rasenye bukan ko sorg je
aku dgn along pun terlibat gk sket...

hehehhe

puaka petaka said...

tak payah nak kesian-kesian... semua dah besaq....
dah tukuluaaaqqq!!!.....

aremierulez said...

haha..
btul2
da beli kaset LP bru ke blum

puaka petaka said...

belum tak sempat lagi....
dalam ujung bulan ni aku dah free....
function pun dah habis, aku p cari kot....

aremierulez said...

beli beb..
if u a true LP fan..

mula2 dgr album tu ko mesti ckp...

"WTF, btul ke LP ni?"

tp lama2 layan beb..

makhluk buas said...

ok. i'll keep in my mind....

aremierulez said...

ok...
LP 4eva

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...