Belilah Novel Aku!!!!

Friday, July 13, 2007

APA AKU BUAT HUJUNG MINGGU NI...

Aku nak ke Kuala Lumpur Petang ni. Tiket pukul 3:30 petang. Nak jumpa cousin, kawan-kawan dan siapa2 lagi la kat sane. Jumpe anak sedare yang makin lama makin banyak perkataan dia dah boleh sebut. Dan pandai gak main bola.

Oh ya... Aku juga ke Kuala Lumpur untuk mengusha wanita-wanita di sana. mana la tau boleh jadi kawan-kawan baru ke, adik angkat ke, akak angkat ke... atau awek baru hehe...

kalau ade ape-ape yang menarik nanti kau post kat blog...

Oh, Ya. Nak cari kasut baru... Maklum la, PTPTN masuk awal semester ni... Raya awal la nampak nya.... heheh

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...