Belilah Novel Aku!!!!

Friday, July 20, 2007

BLANK

Aku tak de idea sangat nak menulis...

Pagi aku post pasal kutukan kepada FAM.... Lepas tu dah sampai pukul 2 pagi, masih tak de idea...

Tak pe, maybe esok lepas kelas , sebelum aku pulang ke Batu Pahat, aku dapat idea yang melimpah untuk di tulis. Harapnya lah...

Esok nak balik, nak suruh mak aku masak nangka masak gulai cili api... Nyam, nyam....

Dah nak tido....

2 comments:

Nadia said...

hi.singgah sini jap..mekacih sbb singgah kat blog aku dulu. aku dah tambah satu lagi entry pasal FAM terchenta..check it out...;-)

aremierulez said...

ok tq...
sama2 kita kutuk FAM sampai dia tukar semua jawatankuasa kepada jawatankuasa yang lebih professional dan lebih tau pasal bola

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...