Belilah Novel Aku!!!!

Sunday, July 8, 2007

HERE WE GO AGAIN!!!!!

Lama dah aku tak update blog aku...
kawan-kawan aku pun dah tanya nape tak update..
cis... bace blog aku pandai... tinggalkan la komen skali, ni tak... baca je...
pastu send komen kat e-mel aku lak..
ish... komen je la kat blog tu...
hehe.. terEMO lak...

Aku sebenarnye tak de idea nak menulis kat blog ni....
kepala pun rasa berat and tak ready lagi nak study lagi..
ntah la.. tiba2 idea kering

Akhirnya esok akan bermula semester baru buat aku...
aku tak puas cuti... seminggu je cuti aku..
siot la... aku tak puas lagi makan masakan mak aku..
baru nak mintak mak aku masak gulai nangka.. sekali dah naik cuti la pulak..

Banyak benda yang aku plan time cuti tak dapat nak dilaksanakan
nak tengok wayang tengok transformers pun tak sempat...
aku pun tak pasti ape aku buat dalam seminggu tuh...
aih...

ok la...
kang kalau dah ade idea aku blog balik...

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...