Belilah Novel Aku!!!!

Thursday, August 23, 2007

AKU PERLU DUIT! DUIT! DUIT! DUIT!

Aku ada masalah sekarang. Masalah kerosakan. Bukan kerosakan akhlak, kerosakan rohani, rosak buah pinggang atau pun apa-apa kerosakan fizikal aku. Tapi kerosakan ke atas barang-barang milikan aku.

Pertama, kerosakan MP3 aku. MP3 aku jenama Sony dah rosak. Memang MP3 tu masih boleh di dengar, boleh dihidupkan. Malangnya, penyambung USB nya dah rosak. Aku dah tak boleh tukar lagu lagi. Aku terpaksa dengar lagu yang sama saja sekarang.

Kedua, kerosakan Hand Phone aku. Mic dan speaker HP aku dah rosak. Kalau orang call aku, agak sukar sebab mereka tak boleh dengar suara aku dan aku dengar bunyi bising sepanjang perbualan aku.

Ketiga, laptop aku. Bukan rosak apa, tapi macam ada tanda-tanda kerosakan. Selalu hang, stuck dan sangkut. Dan selalu jugak keluar black skrin. Jadi aku perlu tukar hard disc. Lagipun memang aku nak tukar hard disc dari awal semester lagi sebab hard disc aku memang dah nak penuh pun.. Hehe... Kalau tak, susah la aku nak memblogging lagi lepas ni.

Jadi, kalau kamu semua kesian kat aku. Derma lah dekat aku. Kepada sesiapa yang nak menghulurkan derma, sila hantar e-mel kepada aku dengan tulis kan ini pada bahagian subjek "Aku mahu bagi kamu derma". Aku akan send nombor akaun aku dan korang boleh bank-in kan. Kalau boleh minima derma seorang RM 50... Hehe...

Sekian, terima kasih.. Hehe..

2 comments:

BadrulAsiyah Abu Kassim said...

lawak betoi baca entri ni,, tapi hilang tension.. makasih

http://badrulasiyahabukassim.blogspot.com/ said...

lawak betoi baca entri ni..
hilang stress

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...