Belilah Novel Aku!!!!

Monday, August 27, 2007

PEMBATALAN

Sekali lagi, test aku batal....

Back-up ECO 555 yang digembar-gemburkan akan di adakan pada hari ini batal. Sebabnya? Black out. Encik Hassan masuk kelas, dia tengok black out, terus dia declare kelas batal. Mudah sungguh. Walhal, air-cond elok je dan kelas tak de lah gelap sangat. Tapi bagus juga, aku pun tak berapa prepair.

Minggu ni, pada hari rabu, aku ada 1 kuiz dan 1 test. Kuiz Marketing Communication (marcom) yang dah 3 kali batal dan test Channel Management.

Test channel tu pun dah 2 kali batal sebenarnya, Tak tahu lah aku apa nak jadi dengan semester ni. Adakah akan memberi tuah, atau tak tuah (iaitu jebat... hehehe...) We will wait and see.

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...