Belilah Novel Aku!!!!

Wednesday, September 5, 2007

KAMI



Tadi aku baru tengok cerita ni... KAMI.

Cerita ni pasal kisah remaja... teen series la.. Pasal para-para remaja dan yang paling best, pasal muzik underground.

Rasa best je bila dengar lagu-lagu dari kumpulan Republic Of Brickfield, A.C.A.B., Couple dan Bitter Sweet keluar dekat TV. Bukan senang beb lagu-lagu macam ni nak keluar TV. Pak Cik Aru mesti bangga bila dengar lagu-lagu dia keluar TV.

So harap-harap, ada banyak lagi cerita macam ni di hasilkan. Biar kehadiran orang-orang bawah tanah dalam industri muzik Malaysia di hargai....

Untuk lebih lanjut mengenai cerita Kami, lawati website Red Communication. Klik sini.

Ini blog salah satu pelakon cerita ni, Liyana Jasmay

2 comments:

Nadia said...

this kinda show should've been on tv a long time ago, kan? tambah2 pulak masa fanzine was still a real fanzine, and underground was still underground?..but heyy...kalo buat dulu, nak ke diorang masuk tv? haaa...kang dikutuk trendy lak. haha.
anyway, 'kami' is cool. teringat zaman aku pegi sekolah awal2 sbb nak meniru homework..;-p

aremierulez said...

yup...
btul juga kata kau.. klu underground dulu, klu dah ter"show-off" dekat mainstream, kena kutuk sbg sell-out...

tp skang lebih terbuka... sbb underground tu sendiri dh sell-out kot.. hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...