Belilah Novel Aku!!!!

Monday, September 24, 2007

KEPULANGAN YANG DI NANTI....OLEH LULA

Akhirnya secara rasminya, kereta Lula sudah pun selamat pulang ke tangan Lula kembali pada hari jumaat yang lepas.

Bagai belut pulang ke lumpur, Lula meraikan kepulangan kereta nya dengan merayap bersama Naz.

Tetapi sehingga hari ini, kereta lula ni masih sukar nak di hidupkan. Aku baru je lepas tolak kereta dia kejap ni.

Ni gambar-gambar kereta Lula yang dah sihat kembali:

Tuan kereta bersama kereta nya
Tayang enjin sikit
Enjin yang telah di baik pulih seperti biasa
Box yang baru telah digantikan

Jadi dengan ini, dengan secara rasmi nya aku menutup laporan kereta Lula. Tiada lagi laporan kereta beliau kecuali jika kereta ini masuk bengkel lagi.... Hehe

8 comments:

tongah said...

lama ke keter die kat workshop...lenkali suro die anto kat aku jer...skejap je aku siapkan...member² punya pasal...

aremierulez said...

lama gak la...start 25 julai sampai jumaat lps kete tersadai kat bengkel

Puaka Petaka said...

Aku nak tanya ko la.....
member-member kat senarai my associat ko tu member class / UITM ko ka?

penteriak pasir said...

Milol,F-tia tu budak ko ke?

aremierulez said...

puaka petaka...
tak lah..blog segamat-klang-bt pht tu je roomate aku kat sini...

penteriak pasir...
f-tia bkn bdk aku..
mne ko dpt nama dia tu...tak de aku tulis dlm blog pun

Puaka Petaka said...

ooouuiii.......

penteriak pasir said...

Die ade comment dalam blog aku,bukan orang sebarangan tu,cube ko view blog die

aremierulez said...

aku ada tgk blog dia..
aku pun tak pasti asal usul dia tu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...