Belilah Novel Aku!!!!

Thursday, September 6, 2007

UPDATE: KEADAAN TERKINI KERETA LULA DI BENGKEL PART 3

Berjumpa lagi dalam segmen yang di nanti-nantikan oleh semua penghuni no 32, Taman rakyat, Jementah...

Lula sekali lagi membuat lawatan sambil belajar ke bengkel dimana kereta nya sedang di baikpulih. Lawatan kali ini di temani oleh apeng.

Dapat di lihat, melalui gambar-gambar di bawah, yang kereta Lula sudah semakin sihat dan semakin menyerupai rupa asal sebelum kereta ini mengalamai kemalangan. Dapat dilihat yang kali ini kereta Lula dah pun fully silver colour. Cuma bumper je yang tak siap lagi.

Dengan kata lain, tak lama lagi, kereta ini akan keluar dari bengkel. Kereta ini akan kembali merajai jalan raya. Lula dapat keluar dating dengan Naz dengan kereta ini. Lula dapat balik ke Port Dickson dengan kereta ini. Lula dapat bawa kami ke Melaka untuk menonton midnight show di Melaka Parade dengan kereta ini. Lula dapat bawa kami mandi air panas di Gadek dengan kereta ini. Lula dapat pergi ke kelas sperti biasa dengan ker... eh, eh. Biasa kalau ada kereta pun, Lula tetap lambat atau tak pergi kelas sebab kehadiran beliau ke kelas adalah bergantung kepada kondusi matanya.... Hehe...

Fully silver colour
"Bumper je belum pasang lagi," kata Lula
Stiker penting untuk memastikan kereta ini boleh parking dalam kawasan UiTM Segamat tanpa di saman
I will be back on the road... Very soon...
Pandangan belakang kereta

2 comments:

Puaka Petaka said...

apasai dengan kereta member hang ni? lama betul pomen kedai ni repair?

Ha, satu lagi, bila kenduri kawin hafiz ha?

aremierulez said...

member aku accident la beb...
tu la... member aku ni pun dah hangin dgn apek ni...
dah lama repair pun tak elok2 gak lg....

aku pun tak pasti...lama dah aku tak contact dia..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...