Belilah Novel Aku!!!!

Tuesday, October 30, 2007

AMBIGRAM UNTUK AKU

Kalau kamu semua perasan, si bawah player eSnips yang memainkan lagu bertajuk Kamu nyanyian kumpulan Nitrus di atas ini, ada satu tulisan dengan reka corak yang unik. Itu adalah tulisan nama aku, Amirul.

Itu namanya ambigram. Terima kasih banyak-banyak kepada saudara Rizuan a.k.a. bulu-san kerana sanggup membuang masa bernilai nya untuk membuat ambigram untuk aku.

Bukan 1 sahaja yang dia buat, tapi 2. Kalau kamu scroll ke bahagian bawah blog aku, kamu akan nampak hasil kedua ambigram beliau, tertera tulisan amierulez.

Terima kasih kepada beliau sekali lagi, juga encik Azrul yang membantu beliau. Memang korang cool. Kini blog beliau juga tersenarai dalam link list aku di sebelah tepi, bahagian kawan-kawan bloggers.

Kawan-kawan bloggers aku semuanya memang cool. Korang patut lawat blog mereka jika belum berbuat demikian.

Apa itu ambigram? Korang tak tau? Klik sini, cepat!!!!

6 comments:

RiZuAn@Bulus-san said...

wooohhhoowww!
ko suke ambigram tu, aku pun suke!

aremierulez said...

aku lg suka..
thanx bro...

azrul said...

kawan-kawan blogger kau sememangnya cool! hahaha..
bagus la bulus tu, aku dah didik dia sampai sehebat ni, tahniah kepada aku.. hehehe..

err, untuk melihat dewa ambigram dan juru ambigram lain, ko klik link kat blog aku, yang ambigrams by nagfa tu, chun..

aremierulez said...

azrul...
ada lg yg otai dr kau ye...
nnt aku tgk...

rizuan kacak said...

tunjuk ajar cikgu azrul tak kan saya lupekan... pabila saya berjaya kelak, cikgu azrul lah org pertama yg saya akan ucapkan terima kasih.

nagfa memg otai beb..
abis exam ptg kang, leh lar aku looping wat ambigram sampai lebam!

aremierulez said...

oh...
kau dah abis paper ke?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...