Belilah Novel Aku!!!!

Thursday, October 4, 2007

JADUAL FINAL EXAM AKU DAH KELUAR!!!

Jadual final exam aku tahun ini dah keluar. Ni jadualnya:

Isnin 22/10/07 - Hubungan Etnik

Isnin 29/10/07 - Bahasa Arab

Rabu 31/10/07 - Managerial Economic

Khamis 1/11/07 - Sales Management

Isnin 5/11/07 - Global Retailing

Selasa 6/11/07 - Channel Management

Sabtu 10/11/07 - Marketing Communication

Yang menggembirakan aku cuma minggu pertama sebab ada seminggu gap antara exam. Tapi aku sangat sibuk semasa minggu kedua. Aku harap dengan adanya gap yang panjang tu, aku dapat belajar ECO 555 dengan lebih baik. Aku tak nak mengulang paper ni lagi.

Macam mana pulak dengan jadual final exam kamu semua? Adakah seperti apa yang kamu harapkan? Atau tidak?

10 comments:

faerrin said...

ni jadual aku bro...

22-ctu
23-ststegic mgt
24-research
25-production planning and control
01-project mgt
05-quality mgt
10sevis mkt

paper bederet kat atas..mcm haram!!!
bile mase aku nak beray n nak stadi..syibai!!!

tapi sblm exam ade lagik asgmt yg kena anto..n 20 aribulan ade present research...haram!!

bro..kat kg aku bp ade banyak mercun murah...

hahahahahaha..

meriam buluh ar best!!!

azrul said...

jadual aku..
22, 23, 24, 27, 30, 9, 11...
tapi aku cool..
(coolkah aku?)
cool kpale hotak aku..

aremierulez said...

faerrin...
ok..jadual ko jauh lebih maut dari aku...
gud luck fren..

btul ke ade mercun murah...??
mne bleh aku beli...

azrul..
jadual ko boleh tahan jugak la...
lebih kurang jadual aku jugak la..
tak pe....
kita pura2 cool unk menenangkan hati...

faerrin said...

btol beb, kat kampung aku ar, bp..bukit pasir..dlm kampung, agak tersorok..posisi si penjual err...maksud aku umah, yg kewl..

murah gak ar, lau dibandingkan kat tempat lain sekitar bp tuh..

tapi tahun ni, x tau ar beliau jual ke x..ape yg pasti stok mercun beliau cepat habis!!

hahaha..

aweez qarnie said...

MIGHOL!!!
Aku rase ko kenal la dak tia tu..
Aku tengok dalam blog die ade member ko si tongah..
Macam ade konspirasi je korang nih,bahaye nih

Puaka Petaka said...

kat batu pahat ada jual naruto shippuden tak mighol?

athena said...

final aku,

22, 23, 24, 31(2 paper), 4 n 9..

yang last2 tu gap sangat le plak..masa orang nak balik cepat2 la dia nak gap jauh2..

joey said...

hai....hello

korang semua ni satu u ker?...matila salah masuk grup...

hehehe...

jadual periksa aku lagila 5,6,7 dan 9

Ko tak pengsan nak mengulangkaji......hehehe

aremierulez said...

faerrin...
oh..aku pun slalu dgr gak kat bukit pasir bnyk mercun..
tp nk pegi usha slalu tak sempat..

athena...
aku paling benci satu hari ada 2 paper..gud luck to u..

joey...
agak sadis jugak jadual kau nih..
tp awal2 ko free kan? so bleh study dulu...
cuma sedih sket la bila tgk member2 dah rilek masa last2 tu, ko still kena bertungkus lumus study..
oh ye...kitorang suma 1 U, cuma lain2 cawangan je...hehe

aremierulez said...

aweez..
ntah la...nnt aku try tnye tongah tu klu2 dia knal...

puaka petaka...
ko ni org cite mercun sama exam ko cite naruto plak...
download je beb.. lg senang
tp aku rase ada jual kat summit bp ni

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...