Belilah Novel Aku!!!!

Thursday, October 25, 2007

JAWAPAN KEPADA MISTERI MIMPI NADIA

Tadi, semasa aku sedang menonton cerita KAMI di 8TV, adik angkat aku telah pun menghantar SMS kepada aku. Adik angkat aku ni berumur lebih kurang 20 tahun rasanya.

SMS tu tertulis lebih kurang macam ni:

"La, abang cari girl nama Nadia ke? Adik baca blog abang tadi. Adik ada kawan nama Nadia la. Single lagi. Cun tau. Nak kenal tak? Boleh tercapai cita-cita abang masa belum akil baligh tu. Nak tak :-) "

Kamu semua agak apa yang akan balas kepada adik angkat aku?

"Mesti la abang nak... (",)"

Hehe... semua lelaki akan jawap begitu kan? Lagi-lagi kalau kamu sedang kesunyian selepas setahun single.

"Macam mana orang nya kawan adik tu?", balas aku semula.

"Kenal la dulu. Abang nilai sendiri. Kawan dengan dia. Kalau ok, abang carry on la dengan dia. Kalau tak minat ambik jadi adik angkat sudah."

Bijak adik angkat aku. Betul. Kenal dulu dengan dia. Lepas tu kita tengok apa terjadi.

Untung juga ya jadi seorang bloggers ni. Banyak kelebihan nya... (",)

Tongah, aku rasa kau dah boleh buat entri pasal kau nak cari gadis nama Julia pula. Mana la tau dapat jugak. Kalau tak ok, buat adik angkat. Tak gitu... Hehehe....

5 comments:

tongah suka nama Julia said...

aku tak reti nak tulis la bro...
lagipon aku takde adik angkat...

cuba ko tanyer kat adik angkat ko tu ada kawan nama julia tak hehehe

aremierulez said...

aku try tanye dia nnt...
huhu..

faerrin said...

wow!!! aku pun patut buat entri mcm ni..


dari kecik lagik aku meminati name

FARAH..

huh..

aremierulez said...

nama farah tu seksi juga...
apa kata kau pun buat entri mcm ni juga...

P/S: tibe2 aku teringat raja farah...oh gadis ku...

M1N4M1 said...

nampaknya angka adik angkat ko akan smakin meningkat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...