Belilah Novel Aku!!!!

Friday, October 26, 2007

SABAR ITU SEBAHAGIAN DARIPADA IMAN

Hari ini, entah kenapa, susah pula aku nak akses blog aku. Line blogspot buat hal. Susah gila nak masuk dan post entri baru dalam blog ni.

Jangan kan nak post, nak balas komen kamu semua pun susah.

Jadi, jika kamu semua menunggu aku post baru, maafkan aku ya. Bukan salahkan aku, salahkan server blogspot ni.

3 comments:

tongah suka nama Julia said...

aku rasa internet seluruh malaysia ada problem la...dari tadi internet kat sini pon susah...macam sipot...

aremierulez said...

ye la tu..
aku nak update blog aku pun dah tak dpt...

dh dpt julia ke blum??
hehe

M1N4M1 said...

kadang2 blogspot ni biol skit..maklumla..seharian dia keje siang malam takde amik cuti2 tahunan ker cuti skolah tau2 je takleh masuk hahaha tu namanya dia mc pengsan kot

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...