Belilah Novel Aku!!!!

Tuesday, October 9, 2007

SEBELUM AKU PULANG BERHARI RAYA

Sebelum aku pulang ke kampung halaman untuk menyambuta hari raya, aku mahu mengucapkan Selamat Hari Raya Aidilfitri kepada famili, kawan-kawan dan semua yang mengenali aku.

Tidak lupa juga kepada pembaca blog dan rakan-rakan seperjuangan yang turut serta dalam dunia blogosfera ini. Maaf zahir dan batin.

3 comments:

M1N4M1 said...

selamat hari raya aidilfitri..

eh aku suka la wallpaper blog ko..

joey said...

yeap...selamat hari raya juga untuk kamu......

ermm...still dapat duit raya lagi ni kan??

aremierulez said...

m1n4m1...
selamat hari raya jugak...
sebenarnye ni background frenster aku...

joey...
yeah!!! aku still dpt duit raya lagi tahun ni...
kamu nak bagi aku duit raya ke? aku terima je...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...