Belilah Novel Aku!!!!

Saturday, November 10, 2007

CENDOL, KAMI TERUS MENYOKONG KAMU

Kata-kata semangat kawan-kawan serumah kepada roomate ku, Cendol. Kalau tak nampak, sila klik pada gambar, baru nampak lebih besar

12 comments:

inah said...

sape cendol??..nak gak motivasi camtu..

aremierulez said...

inah...
dia pemilik blog segamat-klang-bt pahat..ada link kt tepi tu

faerrin said...

cendol kenapa wei...bukankah beliau seorg yg mempunyai motivasi sendiri yg kuat!!

Singkapan Minda said...

haah..kenape cendol mmerlukan motivasi sehingga sedemikian rupe?hehe

aremierulez said...

faerrin...
nmpknye cendol sudah kehilangan motivasinya setelah menghadapi paper IFM kelmarin...

aremierulez said...

singkapan minda..
kandungan motivasi dlm dirinya berkurangan setelah menghadapi paper IFM dan ECO

athena said...

hahaaha..mekasih nai, tapi aku ada khabar bersempena post ini,

cuti ni aku nak beli single seat..haha

joey said...

hehehe..napa panggil si athena tuh cendol?


hahahahaha...

tak sangka pulak korang dua ni adalah rumet...

matila...pas ni tak bleh umpat salah satu dari korang.... ahaks....:)

aremierulez said...

athena..
ini idea lula dgn apeng...

joey..
haha..kau tak sangka kan? ko dgn mr green classmate ke?

joey said...

aku ngan dia..best friend...ahahahaha

Hardcaffeine said...

banyak la idea aku ngn lula...ni idea lula SENDIRI..jgn nak babit2kan aku plak...haha...ko buat cendol mearjuk sampai die g beli single seat tu...hehehe...

athena said...

muahahahahahahaha...!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...