Belilah Novel Aku!!!!

Tuesday, April 29, 2008

WAKTU PETANG, AKU TERFIKIR PASAL MARIE DIGBY

Selepas mengupdate episod baru untuk Kisah Cinta di Tears Don't Fall, aku teringin mengupdate blog ini pula.

Aku rasa, banyak benda yang ingin aku coretkan di sini.

Tiba-tiba aku rasa buntu pula. Tak tahu nak taip apa.

Shit!!! Benci perasaan ini.

Akhirnya, aku jumpa juga sesuatu yang boleh aku taip sebagai entri akhirnya...

Ya!!!! Marie Digby akan membuat persembahan percuma di Malaysia.

Aku pernah megulas tentang Marie Digby di entri sebelum ini (sila klik sini), tidak aku sangka-sangka kan yang dia akan jadi popular sekarang. Rezeki manusia, siapa yang tahu kan?


Marie Digby akan membuat persembahan pada 14 Mei 2008 di Ground Floor, Highstreet, One Utama New Wing pada pukul 8 malam.

Marie Digby akan membuat persembahan secara akustik dan persembahan ini adalah persembahan percuma!!!! Ya, di ulangi. PERCUMA!!!

Aku sendiri tak pasti aku akan pergi atau tidak. Aku ada mengajak roomate aku pergi, tapi nampaknya jawapan yang datang dari dia agak negatif.

Ai... Bosan lak nak pergi sorang-sorang ni....

Ada sesiapa yang nak pergi tengok Marie Digby? Aku nak follow sekali boleh?

Kalau kamu tak kenal siapa Marie Digby dan nak tahu pasal dia. Sila klik sini untuk page wikipedia dia, yang ni untuk Myspace Marie, yang ni untuk facebook dan ni pulak channel youtube dia. Tengok la semua video dia.

Aku dah update episod baru Kisah Cinta di Tears Don't Fall.

15 comments:

Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Noh said...

marie digby...first time aku tgk terus aku jatuh cinta hahaha

aremierulez said...

noh..
tau tak pe...
cute jek pompuan ni...

fairuzmokti said...

out of topic!!

jangan lupa menyaksikan kemaraan chelsea ke final CL..!!

aremierulez said...

fairuzmokti....
jgn yakin sgt beb..
hehehe...

.... said...

love hurts? emmm....

aria ayumi said...

1st time dgr nama die. huhu *ketinggalan sket*. err sblm ni die kiranya nyanyi kat youtube je ah? pastu, jadik popular ehh

aremierulez said...

.......
sometimes love hurts...
tapi kdg2 ia menggembirakan...

aria ayumi...
yup... dia nyanyi kat youtube je asalnya...
hebat tak dia..
tak nak tgk live show die ke?

nUUr said...

marie digby adala best,sbb suara die sdp dan die chomel :) hihi

fairuzmokti said...

sudah terbukti beb!!

aremierulez said...

nuur...
yup... marie digby is a real talent..
amacam? tak gi ke live show die nnt?

fairuzmokti...
tak pe...
tahun depan liverpool bantai chelsea balik...

dakchomey said...

nk follow sape yg pegi!!

aremierulez said...

dakchomey...
saya pegi...nak ikut tak?

heartbeat said...

selamat berhibur

aremierulez said...

heartbeat...

mari berhibur bersabar..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...