Belilah Novel Aku!!!!

Friday, April 11, 2008

SIBUKNYA AKU....

Aku akhirnya berjaya menempuhi 2 minggu yang penuh ranjau dalam hidup aku.

Minggu lepas, hari-hari aku ada test dan pembentangan.

Minggu ni pula, hari-hari kena buat assignment.

Jadi aku berjaya melepasi 2 minggu yang ketat ini setelah 2 minggu tak cukup tidur dan sebagainya....

Owh... Belum lagi.

Esok ada pembentangan Strategic Management. Major project ni.

Otak ku masih tepu untuk menulis di sini walaupun ada beberapa perkara yang aku teringin nak tulis, tetapi otak masih gagal menjana ayat.

Kesimpulannya, entri ini tak de mana pun. Tunggulah entri yang seterusnya nanti... Bye...

Oh, ya. Aku ada update Tears Don't Fall. Episod yang ke-5. Layan....

14 comments:

heartbeat said...

bentang jangan tak bentang

dakchomey said...

hohohho...semoga ari2 yg mendtg membawa seribu makna wat kita semua...

nUUr said...

selamt bersibuk2 sibukn..biase la ngujung2 sem nih

aria ayumi said...

huhu. kite paham lagik mengerti. kite baru lepas azab je nih. balik umah, tenangkan otak. uhuk.

btw, gambatte!!! ;)

Inah said...

slamat menyibukkan diri..bz juge ni..mcm nak koma :(

TV Digital said...

Hello. This post is likeable, and your blog is very interesting, congratulations :-). I will add in my blogroll =). If possible gives a last there on my blog, it is about the TV Digital, I hope you enjoy. The address is http://tv-digital-brasil.blogspot.com. A hug.

joey said...

berusaha..chaiyo2!!

aku pun bentang juga...bentang tikar...hehehe

aria ayumi said...

amie, kite ade tagged amie. huhu. terpulang bile nak jwb... ;)

Rizuan @ Bulussan said...

bro, jgnlah kau lupa akan awal pagi bersejarah rabu nnt ye. kita kasi chelsea menangis lagi.. hahahahaha

aremierulez said...

heartbeat...
rasa nak terbentang dah ni..

dackhomey..
moga2 sama juga dengan anda...

nuur...
student mmg sibuk bila hujung sem....
eh? bukan kena sibuk sepanjang masa ke?

ayumi...
gambate kepada anda juga!!!

inah...
ye...mari kite sibuk same2...

tv digital...
hotak kau la...

joey..
bentang tikar ada makanan tak?

ayumi lagi...
saya akan jawab nanti...

bulusan...
ye..kita mesti ke final lagi tahun ni...

aria ayumi said...

okeh. no worries. tagged tu bebile pun xpe. ;)

aremierulez said...

ayumi...
saye cube balas secepat yg mungkin...

nUUr said...

hey thanx for the add k.

dakchomey said...

tq

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...