Belilah Novel Aku!!!!

Tuesday, July 29, 2008

LAGI GAMBAR PELIK

Lagi gambar yang agak pelik aku terima.

Aku tidak berapa pasti adakah gambar ini benar atau tidak. Tapi kalau di lihat-lihatkan, macam betul sahaja gambar ini.

Cuba anda lihat dan menilai sendiri.

Klik pada gambar untuk saiz yang lebih besar.

Adakah ini kesan daripada kenaikan minyak?

Tapi patut drive lori ini letak dengan tulisan yang lebih besar, supaya semua pemandu di jalanraya atau lebuhraya boleh nampak.

Sangkut kain rentang sebesar-besarnya ke supaya semua boleh nampak.

Entahlah... Dunia dan maju. Zaman dah berubah....

Aku dah update episod baru di Tears Don't Fall.

9 comments:

pedangbiru said...

Nanti aku wat poster kat highway suruh semua kenderaan jangan tekan minyak kuat-kuat pasal nak jimat minyak.. Hhaha.. (Kereta Menteri je boleh pasal minyak dorang FREE!!!)

dakchomey said...

hhaha...bgs tol la..pemandu yg berhemah...

diya said...

huhu. mcm2 ragam pas minyak naik. boleh plak tampal notis belakang lori :p

^::redZ-Ziaf::^ said...

wah...!! stetmen...!!

nanti aku nak tampal jugak ah kat kete aku... tanda protes... hohohoho

lepas tu bile kete pak menteri lalu buat dono jer.... keh keh keh keh

en_me said...

sebab tewww lar takler nak beli kain rentang besar besar gamaknyerrr.. ekeke

heartbeat said...

ok la tu..creative

aremierulez said...

pedangbiru...
lps ni dari kl nak ke johor mau makan 6-7 jam sbb suma tak nak tekan minyak...

dakchomey...
mmg dia berhemah..

diya..
nasib baik tampal kat blkg lori...kalau dia buat anouncement kuat2 mcm surat kabar lama tu..

redz ziaf...
tampal jgn tak tampal..

en_me..
hahah.. mungkin la tu..

heartbeat...
ye.. sgt kreatif...

Anonymous said...

pelik ke? aku rasa xpelik pun,dah blambak benda mcm 2,engko agaknya br tnmpk.

Amirul said...

en anonymous..
sayang nya saya dan pembaca yang lain tidak begitu beruntung seperti encik sebab selalu dapat tengok bende mcm ni...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...