Belilah Novel Aku!!!!

Monday, September 15, 2008

CERITA BOLA.. LAMA TAK TULIS PASAL LIVERPOOL

LIVERPOOL VS MAN UTD

Sudah sekian lama penyokong Liverpool FC menantikan kemenangan ke atas Man Utd. Dan akhirnya, Liverpool berjaya juga. Terima kasih Ryan Babel atas jaringan kamu itu.

The score board never lie to you. It's Liverpool FC 2-1 Man Utd
Meraikan gol kemenangan yang di jaringkan oleh beliau
Si bodoh Robbie Keane yang tak de fungsi sepanjang perlawanan cuba menyibuk
Apsal pandang tempat lain tu pak cik? Macam tak ikhlas je salam tu

Aku tahu, dengan jumlah kewangan yang sikit berbanding Man Utd dan Chelsea, agak sukar bagi kami untuk bergelar juara liga. Tetapi sekurang-kurangnya, keputusan ini menceriakan kami penyokong Liverpool dan ada sesuatu untuk di ceritakan pada akhir musim nanti..

Bila la pak arab ni nak take over Liverpool agaknya ye?

-----------------------------------------------

Aku dah update episod baru di Tears Don't Fall. Ada poll undian kat bahagian tepi tu. Jangan lupa mengundi ya!!!

7 comments:

dakchomey said...

simple jew entry dier er..

aremierulez said...

dakchomey..
simple sebab tgh malas..
hehehe..
tunggu entry2 seterusnye..

Siberkop said...

YNWA oit!

Jgn lupa ini malammm!

aremierulez said...

siberkop..
jgn risau..
last season, liverpool kalahkan marseille 4-0 kat marseille..

Rizuan @ Bulussan said...

oi
hampeh lu kate robbie keane mcm tu
dia memg slow tuk score la
last season bulan 10 ke 11 baru dia stat score
dia memg camtu

awal pagi ni, kasi gegar Marseille
hahahahaha

dan ko nak tau, AIG, manutd nye company yg owned dorg tu, tgh krisis tu... hutang byk. saham jatuh. hahahahaha

aremierulez said...

hehe..
robbie keane tu lembab jek...
ilang kesabaran aku...

hah? ye ke?
so, akan menggugat ekonomi MU la ye?

fairuzmokti said...

aku suka MU kalah..hahaha..padan muka mereka..

tapi yang tak bestnya, chelsea dan MU seri lak...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...