Belilah Novel Aku!!!!

Tuesday, November 18, 2008

MAKLUMAN!!!

Aku dah tak duduk di rumah sewa lagi...

Bererti aku sudah tiada talian internet...

Bukannya aku tak mahu update di kafe siber....

Tapi suasana di kafe ini bising dengan budak-budak tidak matang ataupun dah matang tapi main Counter Strike sambil terjerit-jerit sampai satu Summit Batu Pahat boleh dengar suara mereka...

Update seterusnya bila aku pasang talian internet di rumah aku sendiri tak lama lagi...

Tunggu aje lah ye?

4 comments:

diya said...

diya pun tak suka bebudak kat cc main game mcm kat umah sndiri. geram nak tarik tinge sorg2. heh.

come back soon, amie ;)

joey said...

yalah...btul

membuatkan aku teringin nak beli laptop siap ngan boradbans skali

aku hilang idea bila dalam cc

semuanya memekak macam s***....

en_me said...

siannyerrr..

aremierulez said...

diya..
akan kembali bulan hadapan..

joey..
tau tak pe...
kadang2 aku rasa mcm nak tampar je budak2 tu...

en_me...
tak kan kesian je kot...
derma la sket duit...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...