Belilah Novel Aku!!!!

Sunday, April 5, 2009

A PICTURE'S WORTH A THOUSAND WORDS DAN HIATUS LAGI

Sesiapa yang tak kenal mamat dua ekor dalam gambar ni, yang tengah berdiri tu namanya Frank Lampard dan yang tengah menonggeng tu namanya John Terry.

Keduanya pemain Chelsea tetapi gambar ni diambil ketika mereka sedang berlatih untuk mewakili England.

Sekali tengok, nampak normal sahaja gambar ini, tapi boleh dijadikan jenaka juga.

Itulah maksud tajuk entri kali ini. Dengan sekeping gambar, bermacam-macam andaian yang boleh dibuat oleh kita.

So, selain dari berlatih, apa yang korang boleh fikirkan tentang gambar ini?

Ok, aku nak hiatus lagi.

Ini kerana aku akan sibul gila dalam 2 minggu ni. Sebab hari untuk menghantar thesis dan viva semakin tiba. Aku mahu fokus sepenuhnya.

Jumpa lagi.

Hiatus ini juga membabitkan blog Tears Don't Fall.

2 comments:

sHa shinizzle said...

hek eleh, Lampsy ngan JT ker? Wehh sumer org label those 2 as old-married couple kat Chelsea. Actually byk lagik aksi2 diorg yg circulate kat internet, muahahaha.

In fact in one of Chelsea.tv nyer ep, maser interviewer tanye players sape the most good-looking player in squad : JT siap ckp, "If I go that way, I'll definitely go for Lampsy"

skian, time kaseh

fairuzmokti said...

hahaha...anfield di bom oleh ivanovic..aku puas hati dapat menang kat anfield itu hari..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...