Belilah Novel Aku!!!!

Wednesday, July 8, 2009

CARIAN DI ENJIN CARIAN YANG AKHIRNYA BOLEH SAMPAI KE BLOG INI

Kepada sesiapa yang pernah membaca blog Aku Tak Peduli, mesti kamu pernah terbaca jenis entri seperti ini. Maafkan aku encik Melayu Minimalis kerana meniru gaya entri kamu… Sebab aku tengah tiada idea ni…. Hehehehe….

===========================================

Enjin carian memang berguna untuk kamu mencari apa-apa sahaja maklumat yang berguna dan yang tak berguna serta yang tidak bermoral.

Berikut ialah beberapa pengguna internet yang menggunakan enjin carian (tidak kira Yahoo!!, Google atau lain-lain) yang akhirnya boleh sampai ke blog aku. Terima kasih kepada Freedjet. Kadang-kadangaku pun pelik kenapa la carian mereka yang aku rasa pelik boleh sampai ke blog aku. Jom kita lihat bersama apa yang mereka cari hingga boleh sampai ke blog aku ini dan aku akan cuba membantu mereka dalam carian mereka itu dan memberikan sedikit jawapan yang mungkin dapat membantu mereka.. Jom usha.

KUALITI KERJA

Aku rasa aku bukan pakar motivasi untuk bercerita tentang kualiti kerja rakyat Malaysia. Tapi aku rasa aku pernah menulis sedikit tentang kualiti kerja dalam entri ini dan entri ini.


DAUDSU BERTUNANG

Tak salah aku, Daudsu ni pemain bola sepak Malaysia. Dia bermain dalam posisi bek kanan. Dulu main Johor FC sekarang main Kelantan. Dah bertunang? Aku memang tak tahu. Pernah aku tulis pasal Daudsu sebelum ini. Tidak pernah rasanya tapi kali ini aku dah tulis. Mungkin lepas ini kalau kamu Google “Daudsu”, blog aku mesti antara yang teratas bila keluar result carian itu.

Oh, ya. Tak lama lagi status Liga Malaysia mahu dijadikan Semi-Pro kembali. Habislah semua pemain bola sebab gaji mereka akan dipotong.


GAMBAR PELIK

Hhaa!!! Yang ini memang ada la. Cuba klik pada Tag Gambar-Gambir ni. Mesti kamu boleh jumpa… Walaupun tidak berapa pelik sangat.


CERITA MELAYU

Apa maksud kamu dengan “cerita” tu? Cerita dongeng rakyat atau filem maksud kamu?

Kalau tentang filem melayu, memang ada di blog ini. Yang komen negatif di sini. Yang komen Positif di sini.


CERITA MELAYU BEST

Sila rujuk di atas.


KENAPA KERJA DI TM

TM tu rasanya mestilah Telekom Malaysia. Aku pernah tulis sikit pasal TM ni. Pengalaman aku ketika berpraktikal di TM.

Aku tidak kerja di sana. Tapi Cuma praktikal. Itu pun sebab terpaksa.


KLIP VIDEO TAKRAW MALAYSIA LAWAN THAILAND

Aku rasa aku tidak pernah menulis tentang Sepak Takraw ataupun Thailand. Ok, mungkin aku ada tulis tentang Thailand semasa aku mengulas tentang Sukan Sea dulu.

Buat si pencari klip video, kamu tak payah lah mahu mencari klip video Malaysia lawan Thailand lagi….. Kerana kini pasukan Sepak Takraw Malaysia semakin jahanam. Kenapa? Sekarang ni jangankan Thailand, nak kalahkan pasukan Indonesia pun tak boleh. Dah dua kali berturut-turut kalah dengan pasukan Takraw Indonesia.

Kenapa ya bidang sukan di Malaysia semakin teruk, ya?


58.30

Aku tidak faham dan tahu apa bendanya 58.30 ni. Adakah kamu sedang mencari artikel ini?


MEET UNCLE HUSSEIN ITU KAMU

Kepada yang membuat carian ini, kamu sudah salah ni. Yang menyanyikan lagu Itu Kamu ialah kumpulan Estranged, bukannya Meet Uncle Hussain(MUH). MUH nyanyi lagu Lagu Untukmu, Lalalal… Kerjalah, Pari-pari Bawah Angin dan Putihnya Lukisan. Oh ya… MUH dah berpecah rasanya selepas show mereka di Hard Rock CafĂ©.

Lagipun ejaaan “Hussein” tu salah. Sepatutnya Hussain.


HISTORY OF BATU LINTANG IN MELAY

Ejaan melay tu salah. Sepatutnya Malay.

Adakah kamu maksudkan dengan Kem Batu Lintang di Sarawak tu?  Aku rasa aku tidak pernah membuat entri tentang Batu Lintang ni.

Kalau kamu mahu sejarah Batu Lintang, klik sini untuk Bahasa Inggeris dan untuk Bahasa Malaysia, memang tiada. Yang ada pun kalau kamu cari di Wikipedia Bahasa Malaysia, kamu cuma akan jumpa artikel ini.


KEGAGALAN SUKAN DI MALAYSIA

Aku tak ingat samada aku ada menulis entri mengenai tajuk di atas.

Kalau punca kegagalan Skuad Bola Sepak Malaysia, rasanya adalah….


KENAPA VIRUS BOLEH MEREBAK DI DALAM KOMPUTER

Ada beberapa sebab.

Yang pertama, kamu tidak install sebarang antivirus pada computer kamu.

Yang kedua, kamu install antivirus yang tidak kuat atau kurang bagus.

Yang ketiga, kamu ada antivirus dalam computer tapi tidak pernah update.

Yang keempat, kamu tidak pernah scan komputer kamu.

Yang kelima, kamu tidak pernah scan sebarang pen drive atau external hard disc yang kamu cucuk di lubang USB tu.

Kalau ada sebab lain, sila tambah sendiri.


TAJUK KASET SLIPKNOT TERBARU

Aku tidak pernah menulis tentang Slipknot di sini. Tapi kalau kamu nak tahu tajuk album terbaru Slipknot, tajuknya  All Hope Is Gone. Sila rujuk di sini.


BUDAK BUDAK GOTHIC MALAYSIA

Rasanya aku tidak pernah tulis tentang budak Gothic di Malaysia. Tapi kalau budak Gothic di Ayer Hitam atau Batu Pahat, memang ada di entri ini.


YOUTUBE WWE WOMAN ATAS KATIL

OK. Satu carian yang agak kelakar. Memang tidak dinafikan yang ahli Gusti wanita WWE, yang menggelarkan diri mereka Divas (Klik Sini) memang cantik, hot dan seksi. Tapi secara logikalnya, adakah mereka akan menayangkan aksi di atas katil mereka (tak kiralah aksi ranjang atau sekadar aksi memberahikan) secara umum di Youtube? Kalau ya ada, adakah pihak Youtube tidak memadam video yang menunjukkan aksi seks.

Dan satu lagi, kita tahu WWE Divas ini berasal dari Amerika Syarikat dan bertutur dan menulis dalam bahasa inggeris. Tak kan lah mereka mengupload video mereka di Youtube dan meletakkan tajuk video mereka “WWE Woman Atas katil” kan? Mestilah gunakan tajuk bahasa inggeris untuk video mereka.


BEROMEN DI DALAM BAS KILANG

Ok. Aku rasa aku ada guna perkataan romen dalam entri aku ini. Tapi beromen dalam bas kilang? Pegh!! Gila geli. Adak e orang yang sanggup beromen dalam bas kilang? Memang agak pelik. Kamu patut buat carian kamu ke blog atau website yang menawarkan download percuma video-video berformatkan 3gp.

Sekian buat masa sekarang. Ada banyak lagi. Kita sambung lain kali.

Aku dah update Tears Don’t Fall yang baru.

Parody muzik terhebat dalam sejarah muzik Malaysia. The Shirtless. Klik Sini.

7 comments:

en_me said...

ahaha.. bas kilang tewww.. very derr

MIMI ZUZU @ M1N4M1 said...

bas kilang pun lokasi yg menarik agaknya

dakchomey said...

pelik2 owg kite skang ni... mcm2 dicari nyew...

Diya Kamaruzaman said...

Hoh. Keywords 18sx berlambak diya pernah dapat. Entah apa2 entah. Tapi, yang keyword bernombor Amie pernah dapat tu paling pelik. 58.30. Macam kod siri rahsia je neh. Ngehehe

Amirul said...

en_me...
nasib baik tak dlm bas sekolah...

m1n4m1..
hahaha...
tu mmg dah terdesak tak de duit la tu...

dakchomey...
tau tak pe.. salah guna internet...

diya...
haha..
macam nombor ekor lak..
yg tu mmg jadi misteri sampai skang nih...

fairuz said...

kalau di blog aku, keywords untuk carian lagi best...haha...tapi sumernya yang berunsurkan kepada kelucahan..

nanti² ade masa, aku buat entri yang lebih kurang camni...

Amirul said...

Fairuzmokthi..
ha.. cara tu..
boleh kita tgk ape bende lg la yg org cari dlm internet..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...