Belilah Novel Aku!!!!

Wednesday, October 14, 2009

CENDOL, AWEK CENDOL, BIRTHDAY, BELL, WISH, ANJING?

Kamu masih ingat Bell kan? Tak ingat? Jangan Risau. Anda boleh mengenali Bell di sini.

Atau refresh apa yang Bell pernah lakukan di sini pula.

Sessi bermain SMS bersama kawan sekolah menengah/kawan seuniversiti/kawan se-32 Jementah. Kali ini, sessi SMS berlaku bersama Cendol.

Cendol:
Woi. Esok birthday Bell.

Aku:
Eh? Ye ke? Mana kau tau?

Cendol:
Dulu dia pernah bagitau aku kat Segamat. Masa tu, esoknya birthday awek aku. So, aku bagitau Bell. Dia pun cakap la yang birthday dia hari tu. So aku ingat la yang birthday dia tu sehari sebelum birthday awek aku.

Aku:
Owh.... Kau dah wish Bell ke?

Cendol:
Dari aku wish Bell, baik aku wish kat anjing.

Moral of The Story:
Jangan wish birthday member anda pada anjing.

8 comments:

en_me said...

ada terbaca blog orang melayu yg bela anjing.. uhuhu

wikwiki said...

aik..cemana tuh??
bek wish anjing??haha

aremierulez/Amirul said...

en_me..
oh.. memang dah banyak kot...
dah jadi macam benda biasa je tu...

wikwiki...
kalau kau kawan dgn bell, kau pun akan wish kat anjing...

Joey said...

hahahaha...anjing tak gigit tangan ko ker kalau ko wish dia happy birthday?????

gambar atas tuh besh!!...jap jap aku nak teka...

leah dizon ? ek?

Firol said...

anjing kalau jawab terima kasih amacam?..

aremierulez/Amirul said...

joey..
jauhari juga mengenal manikam...
ya betul. leah dizon...
hahaha...

mmg kena gigit la kan.. tu yg jgn wish tu...

firol..
kalau dia jawab mcm tu, cabut la...
anjing berpuaka tu..

fairuz said...

aku heran la...

bell ni macam dikeji sesangat je...

aremierulez/Amirul said...

fairuz...
aku yakin kalau kau kenal dia baru sepuluh minit, mesti kau rasa macam nak keji dia setahun...
hehehe...

tp ni mmg cara 32 jementah bergurau senda...
kasar dan menyakitkan hati org lain...
hanya yg berhati tabah je yang boleh tahan duk 32 jementah ni..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...