Belilah Novel Aku!!!!

Sunday, February 14, 2010

TAHUN BARU CINA, ELLY TRAN HA & HANNAH TAN


Gadis berkulit putih, kalau pakai baju berwarna merah memang nampak extra sexy

Aku dan awek aku, Elly Tran Ha, ingin mengucapkan selamant menyambut Tahun Baru Cina kepada semua mereka yang berbangsa Tionghua di Seluruh Malaysia.

Elly, sayang... abang jumpa sayang hari Selasa nanti ya? Sekarang sedang meluangkan masa dengan family sampai hari Isnin ni.

Hari Rabu hingga Jumaat perlu ke Jepun pula. Tak kan Abang nak tinggalkan Hannah Tan menyambut Tahun Baru keseorangan di Jepun kan?

Hannah, dear... Why Sari? You should wear your cheongsam, dear... Deepavali was last November.

There you go. Maybe it's not a red cheongsam. But it is more sexy than Elly's cheongsam. So, it's ok for me. Your always no. 1.

9 comments:

3.z.z.3 said...

ape daa...

aremierulez/Amirul said...

?????

dakchomey said...

amboi entry dia...khayalan sungguh..ehhehe

fairuz said...

blog kau ni macam tempat melepaskan sangap aku kalau nak tengok gambar menaikkan nafsu...wahahaha...

cam haram..

aremierulez/Amirul said...

dakchomey

lebih baik khayal dlm blog dari khayal dgn dadah, gam, ganja dan sejenis dgnnya...

fairuz

aiseh.. tak kan tgk amoi pakai cheongsam pun kau dah buat kau naik nafsu kot.. tak kental langsung la kau ni... hahahahaha..

Hujan Malam said...

hehe..perangai sama cam cendol..suka berangan..hehe

dakchomey said...

hahhahah...

fairuz said...

hahaha....kental memang kental beb...gambar tu untuk intro naikkan nafsu je..haha

aremierulez/Amirul said...

dakchomey...
hehehe...

fairuz..
hahaha.. lebih kurang begitu la... hehehe...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...