Belilah Novel Aku!!!!

Friday, November 12, 2010

Jangan main gila sama Beruang Panda!

Aku tengah busy sikit. Belum ada masa nak update panjang-panjang. Jadi, apa kata kamu layan video comel di bawah:


Kesimpulan dari iklan Panda di atas:

1. Kalau ada kawan ajak kamu makan cheese dengan roti, jangan menolak. [Iklan 1]

2. Jangan bekerja di pejabat yang sewenang-wenangnya membenarkan Beruang Panda keluar masuk dengan selamba. [Iklan 1]

3. Jangan check-in dalam hospital yang ada Beruang Panda kerana ia akan merbahyakan kesihatan dan mungkin boleh membunuh kamu. [Iklan 2]

4. Sila makan dan habiskan makanan hospital kalau tak mahu TV pecah. [Iklan 2]

5. Sila cari hospital yang mempunyai ramai nurse pelatih yang cun, baru cepat sihat dan tidak diganggu oleh Beruang Panda. [Iklan 2]

6. Sila order pizza anda dengan cheese untuk mengelakkan tukang masak pizza di restoran kegemaran anda mati dibunuh Panda. [Iklan 3]

7. Jika anda order pizza yang tidak diletakkan cheese, anda mungkin akan mendapat pesanan anda lebih lambat kerana tukang masak pizza terpaksa membuat semula pizaa anda kerana pizza tersebut sudah dirosakkan oleh Beruang Panda. [Iklan 3]

8. Jangan pergi ke super market yang membenarkan Beruang Panda masuk dengan selamba. Ia akan menyebabkan trolli shopping kamu jatuh bersepah. [Iklan 4]

9. Nasihat buat para ayah, jangan sesekali bawa anak lelaki kamu yang belum sunat pergi shopping bersama kamu. Kalau anak lelaki tak tanya pasal cheese pada ayahnya, mesti Beruang Panda tak kan muncul kan? [Iklan 4]

10. Sila ambil cheese dengan kadar banyak untuk mengelakkan gangguan Berunag Panda. [Iklan 5]

11. Dan yang penting sekali, Beruang Panda ialah binatang yang comel dan sangat merbahaya. Kalau kamu pergi ke zoo, jangan sesekali sebut perkataan cheese di depan mereka.

P/S: Tiap kali Panda tu muncul, aku mesti ketawa tengok muka Panda tu. Comel dan ganas! That's an attitude!

3 comments:

Paria Perawan said...

ahahahah
panda tu...
serius aku pn gelak!
muke dia wat org cair

Lylee said...

terbaek punye mengamuk la panda ni. haha.

aremierulez/Amirul said...

faiz:
hahaha. jangan sampai panda tu ada kat belakang kau

Lylee:
ni panda sekolah ni

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...