Belilah Novel Aku!!!!

Thursday, December 30, 2010

Fesbuk Tipu #1: Tanah Tumpahnya Darahku

Fesbuk Tipu adalah satu lagi segmen yang aku wujudkan dalam blog aku. Tujuan segmen ini ditujukan ialah untuk bergurau senda kerana ia boleh merapatkan silaturrahim atau membuatkan kita bergaduh hingga tak ingat dunia. 

Kemungkinan juga akan digunakan untuk troll.

Sila klik gambar untuk tumbesaran gambar

Gembira melihat skuad Malaysia akhirnya menjulang AFF Suzuki Cup. Dari namanya Piala Tiger, sampailah jadi Piala Suzuki. Terima kasih kepada para pemain kerana memberikan kegembiraan yang sudah lama tak dirasai oleh rakyat Malaysia.

Tanah Tumpahnya Darahku!!!

5 comments:

Siti Zafira said...

Hoho. Ini sangat kelakar okay! ^^

Syabas MAS! Wiihuu! =)

kalkulator.murah said...

Abg am gambar fake facebook ni abg am punya ke.?
Tolong ajarkan. hehehehehe

Amirul (aremierulez) said...

keh keh keh!

jungrara said...

LOL~sumpah klaka....
buat lagi..buat lagi..nak baca...hehe

Amirul (aremierulez) said...

ok.. akan korek idea lagi..

kat atas tu dah ade yg part 2 punye...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...