Belilah Novel Aku!!!!

Friday, January 7, 2011

Fesbuk Tipu #3: Selena Gomez dan Justin Bieber


Hahahahaha!! Mesti ada fan Justin Bieber yang butthurt!

Aku cuma tahu satu saja lagu Selena Gomez yang top sebab ada satu saja lagu dia yang keluar dekat MTV. Bunyi lagu dia macam lagu budak-budak saja.

Justin Bieber? Just another Jacko/Usher wannabe. Jangankan sebab dia pandai tiru tarian Michael Jackson, dia sudah boleh dianggap sebagai 'The Next Jacko'. Michael is bigger than that.

Aku berharap aku tak wujud satu lagi Justin Bieber dalam universe ini.

Oh ya! Anak Will Smith, Willow Smith, boleh tahan annoying juga. Kalau kamu belum dengar lagu Willow, sila Google dan cari Youtube. Jangan marah aku pula kalau kamu rasa nak tendang laptop selepas dengar lagu tersebut.

4 comments:

Idayu Suraya said...

haiii dh jadi pengikut ke 102....tah2 yang kengkomen kat FB tu fan2 dorang je....hahah tapi siyesly JB macam perempundan...hhehe

Amirul (aremierulez) said...

actually, benda ni tak betul pun. Saya buat sendiri je semua ni. keh keh keh

PReDicToR said...

amat x minat ngan mereka sume...

Amirul (aremierulez) said...

predictor:
tahniah!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...