Belilah Novel Aku!!!!

Friday, December 23, 2011

Bercuti

Semasa zaman aku bersekolah atau melanjutkan pelaran di Politeknik dan UiTM, pergi bercuti adalah perkara yang dinanti-nantikan.

Tapi bila sudah masuk zaman pekerjaan, pergi bercuti adalah saat yang lebih mengujakan, seperti ingin menyambut Hari Raya Aidilfitri pula.

Jadi, aku ingin bercuti. Lebih bermakna bila cuti kali ini akan mengumpulkan kesemua ahli keluarga aku.

Jadi, tiada update entri dalam beberapa hari ini. Aku betul-betul mahu bercuti.


5 comments:

anis said...

selamat bercuti dan happy-happy ngan family

pjah said...

aku dalam mood cuti..best gile dapat cuti time dah keje ni..sangat2 berharga..

sYuFiNaZ SuHAiMiN... said...

Weh beb lu ader blog baru wa tau.... Ni la wa tgh jejln ....

sYuFiNaZ SuHAiMiN... said...

Weh beb lu ader blog baru wa tau.... Ni la wa tgh jejln ....

Amirul (aremierulez) said...

Anis:
Thank you

Pjah:
Tau tak pe. Sangat lain berbanding masa kerja

Kak Pinaz:
Hahaha.. Kau pun ada blog jugak ye...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...