Belilah Novel Aku!!!!

Friday, January 27, 2012

Lubang Hitam


Mungkin mamat ni terlupa satu benda. Walaupun dia mungkin boleh mencuri semua duit dalam peti besi itu, tapi berkemungkinan juga dia akan ditangkap kerana mustahil dalam office tersebut langsung tiada CCTV kan?

Mungkin dia terlupa semua itu kerana teruja selepas berjaya mencuri coklat Snickers dari vending machine tersebut.

Kalaulah benda ini betul-betul terjadi kepada kamu, apa yang kamu akan lakukan? Adakah kamu akan simpan lubang hitam ini untuk kegunaan akan datang? Adakah kamu buang lubang hitam ini kerana khuatir ia akan memberikan impak yang tidak baik kepada kehidupan manusia? Atau kamu akan jualnya di E-Bay atau lelong.com?

2 comments:

pinyu pjah said...

buat aku teringatkan citer doremon..doremon gn pintu ajaib untuk pergi cepat smpi ke sesuatu tmpt..kikiki

konsep yg sama yg black hole ni gunapakai..

Amirul (aremierulez) said...

Pjah:
Yup. Lebih kurang konsepnya. Bezanya tak de kucing robot yang bagi lubang tu kat manusia ni. hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...