Belilah Novel Aku!!!!

About & Disclaimer

Ini blog aku. Apa yang tertulis di dalam blog ini ialah pendapat atau pengalaman dari hidup aku. Ada juga sesetengah penulisan aku bersifat parody.

Blog ini kadang-kadang serius, kadang-kadang lawak, kadang-kadang lawak tak menjadi, dan kadang-kadang dipenuhi sindiran. Pastikan anda faham setiap ayat yang aku tulis kerana kadang-kadang apa yang tuliskan di blog ini berbunyi sindiran, sarcasm, parody, ayat double meaning, fiction atau ayat tersirat-tersurat. Sila fahamkan betul-betul.

Anda juga dilarang sama sekali meniru atau copy + paste entri yang aku tulis di dalam blog ini. Kalau kamu memang jenis blogger yang tak tahu dan tiada idea tapi masih berangan mahu buat blog kerana terpengaruh dengan cerita Blogger Boys yang kononnya jadi penulis blog boleh popular dan ingin copy + paste entri dari blog ini, sila letakkan link blog aku pada setiap entri yang kau copy + paste kan. Aku memang tidak bertoleransi dengan pencuri entri.

Aku juga telah menggunakan sistem comment moderation dalam blog ini. Kenapa? Kenapa ramai lelaki tak bertelur dan perempuan tak bertetek yang suka kutuk blog aku tanpa menggunakan nama betul, berselindung disebalik nama 'anonymous'. Kalau betul mahu kritik aku, sila gunakan akaun Blogger kamu. Jangan jadi macam manusia tak berkemaluan mengutuk aku dengan menggunakan nama 'anonymous'.

Satu lagi sebab kenapa aku gunakan sistem comment moderation ialah ramai yang suka komen yang tiada mengena dengan entri yang aku tulis. Sebagai contoh, komen maki-hamun tanpa sebab, komen yang tiada kena mengena dengan entri dan komen yang berbunyi "Nice blog. Please visit my blog: http://akugila traffic.blogspot.com".

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...